ΠΣΑΕΠ_ Συγκριτικοί πίνακες κενών

Π.Σ.Α.Ε.Π.
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΔΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι εν΄όψει των δηλώσεων περιοχών που αρχίζουν σήμερα 25/08 και λήγουν 31/08,  δημιουργήσαμε συγκριτικούς πίνακες κενών φέτος (πριν τη β' φάση αποσπάσεων) με πέρυσι για όλες τις ειδικότητες της α/θμιας. Με τον παρακάτω πίνακα γίνεται εμφανές σε ποιες ειδικότητες έχουμε αυξήσεις και σε ποιες μειώσεις κενών. 






*Όπου αναφέρεται ΠΕ 19 , εννοούμε ΠΕ19-20

Γίνε μέλος στον ΠΣΑΕΠ, συμπλήρωσε τη φόρμα εδώ 

Πηγές: Β.Παληγιάννης
            www.esos.gr

Σχόλια

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτά τα κενά καλύπτονται με οποιοδήποτε τρόπο. Δηλαδή αν αποφασίζετε πως θα καλυφθεί από την αρμόδια διεύθυνση ή αν υπάρχει κάποια μορφή προτεραιτότητας. πχ αντί για 2 ωρομίσθιους, ένας μειωμένου?

    Επίσης έχει κάποιος Λινκ με τα κενά της Β' βάθμιας για την ειδικότητά μας ανα περιοχή ή χρειάζεται να μπαίνω στην κάθε διεύθυνση ξεχωριστά?

    Ή έστω και συνολικά τα κενά για πέρυσι-φέτος?

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουμε κάποιο link για την Δευτεροβάθμια γιατί είμαστε σύλλογος πρωτοβάθμιας. Σχετικά με τα κενά η κάθε πρωτοβάθμια αποφασίζει πως θα τα καλύψει και πόσους αναπληρωτές θα ζητήσει.

      Διαγραφή
  2. Μήπως μπορείτε να κάνετε μία εκτίμηση για τον αριθμό των Πε70 που θα προσληφθούν φέτος στη γενική χωρίς ΖΕΠ,ΔΥΕΠ κ.α; Πιστεύετε θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα ή θα έχουμε κάποια αυξομείωση;; Ευχαριστω εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου