ΠΣΑΕΠ Οδηγίες για την αίτηση στον ΟΠΣΥΔ

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 28/4

Οδηγίες για την αίτηση στον ΟΠΣΥΔ

·         Μπαίνουμε με τον κωδικό μας
( στην περίπτωση που τον έχουμε ξεχάσει πατάμε εκεί που λέει : «Ξεχάσατε την ονομασία χρήστη ή τον κωδικό σας; Δηλώσατε λανθασμένο email ή δεν λάβατε email ενεργοποίησης λογαριασμού;»  για να μας σταλούν νέοι κωδικοί).

·         Πριν πάμε να κάνουμε την αίτηση πηγαίνουμε εκεί που λέει Φάκελος και
Εκεί που λέει  «Επιλογή Διεύθυνσης Χειρισμού Φακέλου» βάζουμε την πρωτοβάθμια που είναι ο φάκελός μας.  Έπειτα ελέγχουμε όλα τα στοιχεία μας και πατάμε καταχώριση.

·         Μετά πηγαίνουμε εκεί που λέει αιτήσεις και διαλέγουμε τη αίτηση του κλάδου μας : Αναπληρωτή για γενική , Αναπληρωτή ΣΜΕΑΕ για ειδική και Αναπληρωτή σε Μουσικά σχολεία.

·         Έπειτα διαλέγουμε Α/βθμια και πατάμε καταχώρηση

·         Στην συνέχεια αφού μας έχει τα στοιχεία μας πιο κάτω έχει δυο πίνακες έναν μπλε και έναν πράσινο , μεταφέρουμε τον κωδικό μας π.χ. ΠΕ70 από τον μπλε στον πράσινο πίνακα.  Ύστερα τσεκάρουμε το κουτάκι που λέει πως δεν είμαστε ιδιοκτήτες φροντιστηρίου και πατάμε καταχώριση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΉ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ
·         Μετέπειτα πηγαίνουμε στο ιστορικό αιτήσεων και στα αριστερά της αίτησης πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία που έγινε και στα δεξιά με πράσινα γράμματα «Ενεργοποιημένη»  .

·         Για να έχουμε αρχείο με την αίτηση μας πατάμε το πράσινο εικονίδιο που  λέει Εξαγωγή σε PDF . ( προσοχή γιατί με το κόκκινο εικονίδιο ακυρώνουμε την αίτηση )

·          Στο τέλος βλέπουμε την αίτηση μας εάν έχει τα σωστά στοιχεία και εάν στο κάτω μέρος του εγγράφου εκεί που γράφει :
 ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 8 ΤΟΥ Ν.1599/86 ΟΤΙ:
Και τα 15 σημεία (15 είναι τα σημεία μαζί με το σημείο που αναφέρει την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων)  θα πρέπει να είναι σωστά.

·         Στην περίπτωση που θέλετε να επεξεργαστείτε την αίτησή σας
Επιλέγεται ιστορικό αιτήσεων και έπειτα το μπλε μεγεθυντικό φακό που γράφει Προβολή/ Επεξεργασία .

Οι παραπάνω οδηγίες είναι ενδεικτικές .

  ΠΡΟΣΟΧΗ για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας .

Σχόλια

  1. Καλημερα :) Πήρα το πτυχίο μου το Νοεμβρη του 2016 και πρωτη φορά θα κανω αιτηση για αναπληρωτες! Πηγαίνω στο λογαριασμό μου στο ΟΠΣΥΔ και προσπαθω να κανω τη διαδικασια που αναφερετε παραπανω και μου εμφανιζει το μηνυμα: "Δεν έχετε πρόσβαση στη σελίδα" για ποιο λόγο? Χρειάζεται να επικοινωνήσω με την πρωτοβαθμια? Ευχαριστω θα εκτιμουσα τη βοήθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου