ΠΣΑΕΠ_ Πώς θα τρέξουν τα ΚΕΔΔΥ, πώς τα δηλώνουμε

Π.Σ.Α.Ε.Π.
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι σήμερα επικρατεί μια σύγχυση στο διαδίκτυο για το θέμα της δήλωσης των περιοχών των ΚΕΔΔΥ και γι αυτό το λόγο θα σας παρουσιάσουμε την οπτική του ΠΣΑΕΠ.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι είχαμε από τον Ιούνιο ζητήσει οι προσλήψεις για τα ΚΕΔΔΥ να πραγματοποιηθούν φέτος πολύ νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές για ευνόητους λόγους. Η ενημέρωση που είχαμε μέχρι χθες ήταν ότι το αίτημά μας έχει γίνει αποδεκτό και ότι θα πραγματοποιηθούν πριν τις 15 Σεπτεμβρίου (Δείτε την ανακοίνωσή μας εδώ )

Σήμερα έφτασαν στα αυτιά μας ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι προσλήψεις για τα ΚΕΔΔΥ θα τρέξουν μαζί με αυτές των ΣΜΕΑΕ και της παράλληλης στήριξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν επιθυμούμε να προσληφθούμε σε ΚΕΔΔΥ πρέπει να προσέξουμε πως θα τα τοποθετήσουμε στην δήλωση. 

Ως ΠΣΑΕΠ προνοήσαμε και ενημερώσαμε χθες το πρωί ότι μπορούμε να τα τοποθετήσουμε εμβόλιμα. (Δείτε την ανακοίνωσή μας εδώ )

Παράδειγμα: αν ο κ. Τάδε που βρίσκεται στους πίνακες της ειδικής αγωγής επιθυμεί να εργαστεί σε όλες τις δομές (ΣΜΕΑΕ, Παράλληλη στήριξη και ΚΕΔΔΥ) και οι πόλεις που θέλει να δηλώσει είναι με τη σειρά Λάρισα, Τρίκαλα, Μαγνησία, Κόρινθος, Καβάλα τότε πρέπει να δηλώσει:

1. Λάρισα
2. ΚΕΔΔΥ Λάρισας
3. Τρίκαλα
4. ΚΕΔΔΥ Τρικάλων 
5. Μαγνησία
6. ΚΕΔΔΥ Μαγνησίας
7. Κόρινθος
8. ΚΕΔΔΥ Κορίνθου
9. Καβάλα
10. ΚΕΔΔΥ Καβάλας

Αν έχει ως προτεραιότητα να εργαστεί σε ΚΕΔΔΥ σε σχέση με ΣΜΕΑΕ ή Παράλληλη στήριξη τότε απλά θα βάλει:  
1. ΚΕΔΔΥ Λάρισας
2. Λάρισα κλπ.

Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσει ότι ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που τρέξουν μαζί δεν θα προσληφθεί κάποιος που είναι χαμηλότερα στον πίνακα σε ΚΕΔΔΥ που είχε δηλώσει ο ίδιος στο τέλος της δήλωσης του. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο κ. Τάδε δηλώσει :

1. Λάρισα
2. Τρίκαλα
3. Μαγνησία
4. Κόρινθος
5. Καβάλα
6. ΚΕΔΔΥ Λάρισας
6. ΚΕΔΔΥ Τρικάλων 
7. ΚΕΔΔΥ Μαγνησίας
9. ΚΕΔΔΥ Κορίνθου
10. ΚΕΔΔΥ Καβάλας, 

τότε μπορεί να προσληφθεί για παράδειγμα ως παράλληλη στήριξη στην 3η του επιλογή, δηλαδή στη Μαγνησία, και ο κ. Δείνα που βρίσκεται χαμηλότερα στον πίνακα και κάνει με τον πρώτο τρόπο τη δήλωση να προσληφθεί στο ΚΕΔΔΥ Λάρισας. Προσοχή λοιπόν!

Ακόμα κι αν δεν τρέξουν μαζί οι προσλήψεις ο πρώτος τρόπος είναι ο ενδεδειγμένος να κάνουμε την δήλωσή μας αν έχουμε προτεραιότητα την περιοχή και όχι τη δομή της ειδικής αγωγής που θα εργαστούμε. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μας οπτική.

Βεβαίως αύριο ο ΠΣΑΕΠ θα παρευρεθεί στο Υπουργείο, για μία ακόμη φορά, ζητώντας διευκρινίσεις για το παραπάνω θέμα και θα σας ενημερώσει. 

Ο ΠΣΑΕΠ πάντα δίπλα στους αναπληρωτές με δράση, ενημέρωση , άμεση και συνεχή κινητοποίηση.. 

Στήριξε την προσπάθεια του συλλόγου, δυνάμωσε τη φωνή ΣΟΥ, γίνε μέλος εδώ

Σχόλια