Συνάντηση του ΠΣΑΕΠ με το ΔΣ του Συλλόγου "Δ.Θεοτοκόπουλος"

Π.Σ.Α.Ε.Π.
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ



Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΕΠ συναντήθηκε χθες με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος"


Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση για τα προβλήματα των αναπληρωτών της α/θμιας όλων των ειδικοτήτων, όχι μόνο του νομού Ηρακλείου, αλλά γενικότερα της χώρας.
Παρουσιάσαμε αναλυτικά κάθε πρόταση του ΠΣΑΕΠ και ζητήσαμε από τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου "Δ. Θεοτοκόπουλος" τη συνεργασία τους και τη σύμπλευση, ώστε να ασκήσουμε πιέσεις όλοι μαζί για την αποδοχή τους από την πολιτική ηγεσία. Οι προτάσεις μας, τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει πολλάκις είτε συνολικά είτε μεμονωμένα, έτυχαν συνολικής αποδοχής από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μας ανέφεραν ότι θα είμαστε σε επαφή και συνεργασία για ότι αφορά τους αναπληρωτές. 

Εκτός των προτάσεων για βελτίωση των εργασιακών συνθηκών των αναπληρωτών αυτονόητο πρέπει να θεωρείται ότι ο μεγάλος και διαρκής αγώνας μας αφορά τους μόνιμους και μαζικούς διορισμούς. 

Ως ΠΣΑΕΠ ζητάμε τη συστράτευση όλων των δυνάμεων για τα πάγια αιτήματα των αναπληρωτών. Οφείλουμε όλοι μας να να κρατάμε ψηλά στην ατζέντα μας τα χρόνια προβλήματα των αναπληρωτών και φυσικά τους μόνιμους διορισμούς, παραμερίζοντας προσωπικά συμφέροντα και απομονώνοντας εγωκεντρικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να μην επικρατήσει το "διαίρει και βασίλευε" που ισχύει αυτή τη στιγμή στον κλάδο των εκπαιδευτικών και φυσικά κάποιοι ευθύνονται.

Ως σύλλογος, ο οποίος έμπρακτα προσπαθούμε για την ένωση των αναπληρωτών από την πρώτη μέρα δημιουργίας του ΠΣΑΕΠ, σας καλούμε τους να συμπορευτείτε στην προσπάθεια αυτή με την ενεργή συμμετοχή σας στον σύλλογο, αλλά και γνωστοποιώντας τις αδικίες που βιώνουμε σε κάθε αναπληρωτή και μόνιμο συνάδελφο σας και σε κάθε γονέα μαθητή σας. 

Γίνε μέλος στον ΠΣΑΕΠ συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ


Σχόλια