ΠΣΑΕΠ - Νέοι ανανεωμένοι πίνακες - Κάλεσμα για αποστολή προτάσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΝέοι ανανεωμένοι πίνακες

Συνάδελφοι, στη σημερινή φάση προσλήψεων συμπεριλαμβάνονταν 56 εκπαιδευτικοί ΠΕ70 (από αυτούς  7 βρίσκονταν και στον πίνακα ειδικής αγωγής), 49 εκπαιδευτικού ΠΕ60 (από αυτούς 3 βρίσκονταν και στον πίνακα ειδικής αγωγής και 51 ΠΕ06 (πλήρους και μειωμένου ωραρίου) 
Ο Π.Σ.Α.Ε.Π., όπως κάθε φορά, επεξεργάστηκε τους πίνακες και σας τους παραθέτει.  Σας κοινοποιούμε λοιπόν τους νέους ανανεωμένους πίνακες ΠΕ70, ΠΕ71&ΠΕ70.50, ΠΕ60 και ΠΕ61&60.50 για να γνωρίζετε τη νέα σας θέση, καθώς αναμένουμε κι άλλες προσλήψεις μέσα στο Νοέμβριο. 


Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι πίνακες είναι επεξεργασμένοι από τον ΠΣΑΕΠ και δεν είναι επίσημοι του Υπουργείου, οπότε πιθανόν να εμπεριέχονται κάποια λάθη, για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου (enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com).

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

ΥΓ: Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων διορισμού από τα ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ μέλη του Π.Σ.Α.Ε.Π.  μέχρι σήμερα 4 Νοεμβρίου. Να τονίσουμε ότι λαμβάνουμε δεκάδες e-mail κάθε μέρα με ενδιαφέρουσες προτάσεις κι αυτό είναι ελπιδοφόρο για τον κλάδο, καθώς είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Για εμάς είναι επιδίωξη να ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ με τα μέλη του συλλόγου μας και για το λόγο αυτό σας καλούμε να εγγραφείτε στον Π.Σ.Α.Ε.Π. και να στείλετε την πρότασή σας.

Για εγγραφή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform?fbzx=2317723848362922500

Σχόλια