Π.Σ.Α.Ε.Π. - Νέοι ανανεωμένοι πίνακες ΠΕ70 & ΠΕ60 μετά από όλες τις φάσεις προσλήψεων!


Π.Σ.Α.Ε.Π. - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ       ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε.


Συνάδελφοι, όπως δεσμευθήκαμε χθες,  σας παραθέτουμε τους πίνακες των δασκάλων (ΠΕ70) και των νηπιαγωγών (ΠΕ60), όπως διαμορφώθηκαν μετά τις δύο φάσεις γενικής αγωγής, της αναδρομικής φάσης, της ειδικής αγωγής μαζί με τα τμήματα ένταξης και της παράλληλης στήριξης. Επειδή οι προσλήψεις θα συνεχιστούν στη γενική αγωγή (ΖΕΠ & Προσφυγικές δομές), αλλά και στην ειδική αγωγή (β' φάση ειδική & β φάση παράλληλης) ο Π.Σ.Α.Ε.Π  σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε τη σειρά που έχετε πλέον στον πίνακα. Δείτε λοιπόν τους νέους διαμορφωμένους πίνακες, στους οποίους δεν υπάρχουν τα ονόματα των δασκάλων και των νηπιαγωγών που έχουν προσληφθεί μέχρι και σήμερα

Πιθανότατα υπάρχουν κάποια λάθη, καθώς ο όγκος των αναπληρωτών είναι τεράστιος και η ταυτοποίηση γίνεται από ανθρώπους. 

Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος μπορείτε να στείλετε mail στο mail του συλλόγου ( enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com ), ώστε να τα συγκεντρώσουμε και να τα διορθώσουμε.

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.


Συνάδελφε, νόημα αποκτά ο αγώνας όταν είναι μαζικός... Έλα μαζί μας, στήριξε την προσπάθειά μας, δυνάμωσε τη δική ΣΟΥ φωνή...Γράψου στον Π.Σ.Α.Ε.Π. !!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform

Το ΔΣ του Συλλόγου

Αναγνωστόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μπαξεβανίδης Θοδωρής (Αντιπρόεδρος)
Πασχάλης Αλέξανδρος (Γενικός Γραμματέας)
Δοξαστάκη Χρυσούλα (Οργανωτική Γραμματέας)
Μήτση Ουρανία (Αναπληρώτρια Γραμματέας)
Σαμαράς Γεώργιος (Ταμίας)
Ντερέκα Γεωργία (Μέλος)

Σχόλια