ΠΣΑΕΠ_Νέα ενημέρωση για προσλήψεις Γενικής και Ειδικής Αγωγής


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΕΠ παρευρέθηκε σήμερα στο Υπουργείο για να ζητήσει ενημέρωση για επόμενες προσλήψεις. Συγκεκριμένα: 


Γενική Παιδεία

Δεν υπάρχει ακόμα εικονα των κενών και δεν αναμένονται προσλήψεις την τρέχουσα εβδομαδα.

ΖΕΠ

Αναμενουμε περίπου 350 προσλήψεις. Τη Δευτέρα είναι η καταληκτική ημερομηνία ίδρυσης των τμηματων υποδοχής από τις Περιφέρειες, ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις αυτην την εβδομαδα.

Ειδική Αγωγή

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη, αναμένουμε  περίπου 915 προσλήψεις στην παράλληλη στήριξη και 200-250 προσλήψεις ΣΜΕΑΕ αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς ακόμα δεν έχουν ζητηθεί τα κενά. Από τη στιγμή που οι προσλήψεις ΣΜΕΑΕ δεν πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Οκτώβριο, ειχαμε ζητήσει να τρέξουν μαζί με την παράλληλη με τον ίδιο τρόπο που έτρεξαν στην Α' φαση, αίτημά μας το οποίο όπως μας ενημέρωσαν θα ικανοποιηθεί.

ΔΥΕΠ

Προσλήψεις στις ΔΥΕΠ αναμένουμε μετά τις 10 Νοεμβρίου, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία και τον αριθμό των προσλήψεων.

Άδειες άνευ αποδοχών

Ζητήσαμε να μη μείνει κανένα κενό ακάλυπτο στη διάρκεια της χρονιάς και ως εκ τούτου να εξασφαλιστούν πιστώσεις για κάθε θέση. Όπως κάθε χρόνο, ζητήσαμε οι πιστώσεις που θα προκύψουν από άδειες άνευ αποδοχών να δοθούν στο σύνολό τους πριν τα Χριστούγεννα. Αυτή είναι μια χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία που ξεκινάει τον Νοέμβριο. Θυμίζουμε ότι πέρυσι εξασφαλίστηκαν πάνω από 1000 πιστώσεις για αναπληρωτές α/θμιας και β/θμιας από τις άδειες άνευ αποδοχών για προσλήψεις που έγιναν αρχές του Δεκέμβρη.


Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσουμε. 

Στηρίξτε έμπρακτα τον σύλλογο που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους αναπληρωτές. Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ




Σχόλια