ΠΣΑΕΠ Ενημέρωση για την κατάθεση προσόντων στον ΟΠΣΥΔ , για την προϋπηρεσία και για το κουτάκι του δημοσίου υπαλλήλου



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                                 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ




Συνάδερφοι επικοινωνήσαμε σήμερα με το Υπουργείο Παιδείας καθώς και με ορισμένες πρωτοβάθμιες για να διευκρινίσουμε ορισμένα ερωτήματα που μας έχουν κατατεθεί. 







  • Όποιος αναπληρωτής θέλει να εντάξει νέα προσόντα στον φάκελό του όπως διδακτορικό στην ειδική αγωγή , μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή , σεμινάριο 400 ωρών στην ειδική αγωγή  μπορεί να τα καταθέσει σε οποιαδήποτε πρωτοβάθμια (όπως αναγράφεται και στην εγκύκλιο)  απο την πρώτη μέρα των αιτήσεων (13/4) και έπειτα.

    Προσοχή καλούμε τους συναδέρφους να επικοινωνήσουν με την εκάστοτε πρωτοβάθμια πριν την επισκεφτούν.


  • Η προϋπηρεσία απο τις 1/5/2017 εως και τις 30/4/2018 θα καταχωρηθεί σε μεταγενέστρερη φάση στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων.


  • Σχετικά με το κουτάκι του δημοσίου υπαλλήλου , απο πέρσι είχαμε εκφράσει τις αντιδράσεις μας , καθώς είχε δημιουργήσει προβλήματα , υπάρχει η πρόθεση φέτος να καταργηθεί (εάν φυσικά ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα).

    Σίγουρα μέσα στην διάρκεια των αιτήσεων θα υπάρξουν και άλλα θέματα προς διευκρίνηση τα οποία θα φροντίσουμε να ερμηνευτούν όσο γίνεται πιο γρήγορα. 
Καλούμε τους συναδέρφους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία να επικοινωνήσουν μαζί μας. 



  Στηρίξτε έμπρακτα τον σύλλογο που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους αναπληρωτές. Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας συνάδελφοι.Εγώ ανήκω στην κατηγορία Π70 με μηδενική προϋπηρεσία. Μόλις έλαβα το μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ωστόσο, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα από το ΔΟΑΤΑΠ και όπως φαίνεται αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί περίπου τέλη Μαΐου .Έχω τη δυνατότητα να το καταθέσω εκπρόθεσμα στην Πρωτοβάθμια δηλαδη, μετά τις 30 Απριλίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου