ΠΣΑΕΠ live streaming με δικηγόρο για το 36μηνο-συλλογή ερωτημάτων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ                                                       ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδερφοι όπως είχαμε προαναγγείλει τον προηγούμενο μήνα ο ΠΣΑΕΠ, ο πολυπληθέστερος σύλλογος της Α/βάθμιας, έχοντας ως βασικό στόχο τον μόνιμο διορισμό μας, έχει αρχίσει επαφές ώστε να ενημερώσει τους συναδέρφους σχετικά με το 36μηνο.



Στο πλαίσιο αυτών των επαφών την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξάγει συζήτηση μέσω live streaming με την δικηγόρο Σοφία Σιδερά η οποία έχει αναλάβει την δικαστική εκπροσώπηση συναδέρφων σχετικά για το θέμα του 36μηνου.

Καλούμε όλα τα εγγεγραμμένα και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΠΣΑΕΠ να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους έως το Σάββατο 10/2 μέσω e-mail στο e-mail του συλλόγου, ώστε αυτές να απαντηθούν από την κ.Σιδερά και να ξεκαθαριστούν όλα τα σημεία του συγκεκριμένου θέματος.
Για την ημερομηνία, την ώρα και το link του live streaming θα ενημερωθούν τα μέλη μας με mail το προσεχές διάστημα.

Υπενθυμίζουμε πως για την εγγραφή οποιουδήποτε συναδέλφου (αρκεί να έχει προϋπηρεσία και να έχει εργαστεί στην Α/βάθμια) αρκεί η συμπλήρωση της φόρμας εδώ  

Σχόλια