ΠΣΑΕΠ_ Ροή προσλήψεων αναπληρωτών όλων των κλάδων της Αθμιας

ΠΣΑΕΠ
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Συνάδελφοι επεξεργαστήκαμε και σας παρουσιάζουμε σε πίνακες τις προσλήψεις των αναπληρωτών όλων των κλάδων της Αθμιας έως σήμερα.

  • Στον πρώτο πίνακα (ανά σελίδα) παρουσιάζονται οι φετινές προσλήψεις ανά ημερομηνία και κλάδο μεμονωμένα και αθροιστικά.
  • Στον δεύτερο πίνακα (ανά σελίδα) παρουσιάζονται συγκεντρωτικά οι προσλήψεις όλων των κλάδων που πραγματοποιήθηκαν στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι
  • Στον τρίτο πίνακα (ανά σελίδα) παρουσιάζεται η διαφορά (αύξηση ή μείωση) προσλήψεων ανά κλάδο, της περσινής σε σχέση με τη φετινή χρονιά
  • Στο γράφημα τέλος, παρουσιάζονται οι προσλήψεις συνολικά στην Αθμια, της περσινής σε σχέση με τη φετινή χρονιά, στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Από τα στοιχεία καταγράφεται αυξητική τάση προσλήψεων στην Αθμια σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, καταγράφεται αύξηση προσλήψεων στον κλάδο των δασκάλων και των νηπιαγωγών (σε γενική και ειδική αγωγή) αλλά και σε όλους τους κλάδους της ΠΕ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως μπορείτε να δείτε στα στοιχεία.

Συνάδελφοι ο ΠΣΑΕΠ θα συνεχίσει τον αγώνα για την κάλυψη των κενών όλων των κλάδων με προσλήψεις πλήρους ωραρίου και εξίσωση των δικαιωμάτων μεταξύ μόνιμων και αναπληρωτών. Κυρίως όμως, δεν θα υποχωρήσει ούτε στιγμή από την ιδρυτική διακήρυξη του συλλόγου και πάγιου αιτήματος των αναπληρωτών, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς.
Στηρίξτε έμπρακτα τον σύλλογο που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους αναπληρωτές. Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Σχόλια