ΠΣΑΕΠ_ΣΚΑΝΔΑΛΟ..;Παράνομη μετακίνηση αναπληρώτριας και παρέμβαση του ΠΣΑΕΠ!

ΠΣΑΕΠ - 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα.. 

Αναπληρώτρια που προσλήφθηκε στην α' φάση στην Α' Λέσβου, πήρε βελτίωση θέσης-επανατοποθέτηση στη Β' Λέσβου!!! Θυμίζουμε ότι Α' Λέσβου και Β Λέσβου είναι διαφορετικές περιοχές στην αίτηση που κάνουμε. Άρα συντελείται ευθεία και ωμή καταστρατήγηση του πίνακα αναπληρωτών. Δεν μπορεί ένας συνάδελφος που βρίσκεται στη θέση πχ 500 του πίνακα και έχει δηλώσει μόνο Β' Λέσβου να περιμένει άνεργος και κάποιος άλλος με θέση πχ 1000 στον πίνακα να προσλαμβάνεται στην Α' Λέσβου και να μετακινείται δια της πλαγίας οδού στην Β' Λέσβου. 

Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουμε και σήμερα αποστείλαμε έγγραφο στην Διευθύντρια Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, ζητώντας του λόγους της μετακίνησης και απαιτώντας ανάκληση της απόφασης αν τα παραπάνω ισχύουν. 

Αδιαφανείς διαδικασίες στην εκπαίδευση δεν χωράνε! Όσο και όπου μπορούμε να παρέμβουμε ως ΠΣΑΕΠ, θα το πράττουμε δυναμικά υπέρ των έννομων συμφερόντων των αναπληρωτών. Πρέπει οι Διευθυντές Εκπαίδευσης να κατανοήσουν ότι δεν είμαστε το μπαλάκι κανενός και πλέον με την ύπαρξη αυτού του συλλόγου δεν θα αφήνεται τίποτα να πέσει κάτω.

Ελπίζουμε πραγματικά να υπάρχει μια αιτιολόγηση που να βασίζεται σε νόμους, αν και αμφιβάλλουμε ιδιαίτερα. 

Αναμένουμε την απάντηση της διευθύντριας και θα πράξουμε αναλόγως. 


Σχόλια