ΠΣΑΕΠ_ Συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Μπαξεβανάκη για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σε συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Μπαξεβανάκη θα παραστεί αύριο το μέλος του ΠΣΑΕΠ κ. Μάνος Καλημεράκης μαζί με ομάδα αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, για το θέμα των προσλήψεων που ακόμη παραμένει μετέωρο.



Συγκεκριμένα θα τεθεί το ζήτημα της αναντιστοιχίας μεταξύ των κενών που φαίνεται να επικαλείται το υπουργείο μέσω του “myschool” για τις επικείμενες προσλήψεις αναπληρωτών και των αναγκών που αποτυπώνονται από τα υπηρεσιακά έγγραφα που έχουν αποστείλει οι προϊστάμενοι Π.Ε. από τις διευθύνσεις τους. Αφού πρώτα γίνει η διασταύρωση της πραγματικής εικόνας και κατάστασης σε ελλείψεις εκπαιδευτικών από τα σχολεία, θα τονιστεί η ανάγκη άμεσης κάλυψης όλων των κενών για όλους τους κλάδους εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, χωρίς διακρίσεις, με πλήρες ωράριο.


Συνάδελφοι, ο ΠΣΑΕΠ επιδιώκει και αγωνίζεται για την ενότητα. Αγωνίζεται και στηρίζει όλους όλους τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της Π.Ε. που με συνέπεια υπερασπίζονται το δημόσιο σχολείο σε όλες τις δομές. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι να επιτευχθούν οι ιδρυτικές διακηρύξεις του συλλόγου για εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων – αναπληρωτών και μαζικούς μόνιμους διορισμούς.  

Σχόλια