Ενημέρωση 9/10 για Β φάση Γενικής και Ειδικής - Αθμιας και Δθμιας Εκπαίδευσης

ΠΣΑΕΠ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι, σήμερα 9/10, αντιπροσωπεία του ΠΣΑΕΠ παρευρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας ζητώντας ενημέρωση για τις προσλήψεις που ακολουθούν και πιο συγκεκριμένα για τη Β' φάση Γενικής και Ειδικής Αγωγής.


ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Αθμιας: Θα συνεδριάσει σήμερα το ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις και περιμένουμε επιτέλους να βγει λευκός καπνός. Οι προσλήψεις αναπληρωτών θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα αυτή, με πιθανότερο ενδεχόμενο την Τετάρτη. Ο αριθμός των προσλήψεων για όλες τις ειδικότητες Αθμιας Γενικής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά θα κυμαίνεται μεταξύ 500 - 800 αναπληρωτών.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Αθμιας: Στο τέλος της εβδομάδας θα ζητηθούν τα κενά για ΣΜΕΑΕ. Σε περίπτωση που προκύψει μεγάλος αριθμός κενών, το υπουργείο θα προχωρήσει σε προσλήψεις την επόμενη εβδομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση (μικρού αριθμού κενών) η Β' φάση ΣΜΕΑΕ θα γίνει μαζί με τη Β' φάση παράλληλης, 1 Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε εικόνα και θα ενημερώσουμε για την κατάσταση που θα προκύψει.

Δευτεροβάθμια: Περίπου 1700 προσλήψεις Γενικής Αγωγής ¨τρέχουν" την ώρα αυτή για όλες τις ειδικότητες Δθμιας Εκπαίδευσης, εκτός της Μουσικής και της Ειδικής που θα ακολουθήσουν. 

Σχόλια

  1. Υπάρχει περίπτωση την 1/11 να μην δώσει όλες τις πιστώσεις της ειδικής μαζί;; Ρωτάω γιατί για εμάς που περιμένουμε την παράλληλη να μπει στην γενική, αν δεν τα δώσει όλα κ το "σπάσει" θα αργήσει πάλι.... (για ΠΕ70).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου