Ο ΠΣΑΕΠ στον Αγώνα δρόμου κατά του Καρκίνου του Μαστού

ΠΣΑΕΠ
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 


Ο ΠΣΑΕΠ δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο θα συμμετάσχει ως ομάδα στον ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ που θα διεξαχθεί την 1η Οκτώβρη στην Αθήνα και διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

Όσοι περισσότεροι συμμετάσχουμε, είτε στον Αγώνα Δρόμου των 5χμ είτε στον Περίπατο των 2χμ, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η στήριξη που θα παράσχουμε για την πρόληψη και καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού. Το αντίτιμο συμμετοχής είναι ιδιαίτερο χαμηλό για έναν τέτοιο σκοπό (6€ για τον περίπατο ή 8€ για τον αγώνα δρόμου).

Αν και το Δ.Σ. & η Ε.Ε. του ΠΣΑΕΠ αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό απο άντρες, ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου μας αποτελείται από γυναίκες, κάτι που μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους στο παραπάνω θέμα. Σας καλούμε όλους να έρθεται μαζί μας σε αυτό το “Άλμα Ζωής”, όπως το αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού

Τέλος, ο ΠΣΑΕΠ κάνει προσπάθειες να αναπτύξει πολύπλευρη δράση. Ο βασικός μας στόχος είναι οι μόνιμοι διορισμοί και τα δικαιώματα των αναπληρωτών. Αγωνιζόμαστε σθεναρά για θέματα ισονομίας μεταξύ των αναπληρωτών και εξάλειψη αδικιών και ταλαιπωρίας τους. Επίσης προσπαθούμε να ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα. Όμως Θεωρούμε την κοινωνική δράση απαραίτητη για έναν σύλλογο εκπαιδευτικών.

*Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι επίσημο μέλος του ΠΣΑΕΠ για να έρθει μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, ούτε διαφορετικά συμφέροντα στις κοινωνικές δράσεις για τέτοιους σκοπούς. Σας περιμένουμε όλους!!

Πληροφορίες & εγγραφή: https://www.greecerace.gr/

**Προσοχή: Όσοι θέλετε να εγγραφείτε και συμμετάσχετε στον αγώνα μαζί με την ομάδα του ΠΣΑΕΠ:
  1. Πληκτρολογείτε το παραπάνω site
  2. Πάτε στη στήλη “Εγγραφές”--> “Φόρμα συμμετοχής”
    Επιλέγετε “Ομαδική” --> “Μέλος Ομάδας”
  3. Πληκτρολογείτε “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. (ΠΣΑΕΠ)”. Βασικά μόνο το “Π” να πληκτρολογήσετε θα σας εμφανίσει μεταξύ άλλων και την ομάδα του ΠΣΑΕΠ.
  4. Στη συνέχεια συνεχίζετε με τη συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων και την πληρωμή.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών: 25 Σεπτεμβρίου

***Το υλικό του Αγώνα (μπλούζα, καπέλο, αριθμό συμμετοχής, chip χρονομέτρησης για τους δρομείς) θα το παραλάβουμε εμείς τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου για όλη την ομάδα του ΠΣΑΕΠ και θα το μοιράσουμε μισή ώρα πριν την έναρξη σε προκαθορισμένο ραντεβού στον χώρο έναρξης.

****Αν καταστεί χρονικά εφικτό θα τυπώσουμε ξεχωριστά μπλουζάκια για την ομάδα μας!

Για τον παραπάνω λόγο ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, συμπληρώστε έπειτα και στην παρακάτω φόρμα το ονοματεπώνυμό σας, το νούμερο μπλούζας και το τηλέφωνό σας ώστε να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε και να οργανώσουμε όλα τα παραπάνω.




Σχόλια