ΠΣΑΕΠ- Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση με στόχο τη διεκδίκηση των μαζικών διορισμών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ 
ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι ο ΠΣΑΕΠ πάντα πιστός στις αρχές για τις οποίες ιδρύθηκε, δηλαδή για την ένωση των αναπληρωτών και την κοινή πλεύση για τα πάγια αιτήματα του κλάδου συμμετείχε στις συναντήσεις στις οποίες πραγματοποιήθηκαν και είχαν θέμα τον τρόπο που θα διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη σημαία των αιτήμάτων μας, τους μόνιμους και μαζικούς διορισμούς. Θλιβόμαστε που το παρακάτω κάλεσμα το υπογράφουν μόνο τρεις σύλλογοι ή φορείς, καθώς στο θέμα των μόνιμων διορισμών δε χωράνε προσωπικά συμφέροντα, αντιμαχίες και πολιτικές. 


Στη συσπείρωση που επιδιώκουμε θα είμαστε πρωτοστάτες μαζί με όλους εκείνους οι οποίοι νοιάζονται για μια καλύτερη εκπαίδευση, νοιάζονται για τον διπλανό τους συνάδελφό όσο και για τον εαυτό τους. Συνειδητά λοιπόν έχουμε επιλέξει να μην απαντάμε σε  προκλήσεις, φυσικά όχι λόγω έλλειψης επιχειρημάτων αλλά για τη διαφύλαξη της όποιας ενότητας του κλάδου. Άλλωστε ο ΠΣΑΕΠ εκφράζεται με πράξεις και όχι με λόγια. 

Σας παραθέτουμε λοιπόν το κάλεσμα για ανοιχτή συνέλευση για όλους τους αναπληρωτές όπως υπογράφηκε από τους συλλόγους και φορείς που αναφέρονται στο τέλος, και σας καλούμε να παρευρεθείτε και να προτείνετε τρόπους διεκδίκησης μόνιμων διορισμών και να πάρουμε όλοι μαζί αποφάσεις. 

"ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Στις 05/04/2017 στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κοινή συνάντηση εκπροσώπων των υπογραφόμενων συλλόγων και φορέων εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του καλέσματος για μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση.
Με βάση τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή οι κάτωθι σύλλογοι και φορείς συνυπογράφουν το ακόλουθο κάλεσμα:
"Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση την Παρασκευή 12/05 στο ΤΕΑΠΗ - αμφιθέατρο ΜΑΝΧ (ισόγειο, Ναυαρίνου 13α) και ώρα 17:00 κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό στο πλαίσιο διεκδίκησης μαζικών διορισμών στην εκπαίδευση. Στη συνέλευση θα αποφασιστεί ο τρόπος οργάνωσης και ο προγραμματισμός των κοινών, συλλογικών δράσεων, και θα διαμορφωθεί το κοινό, δεσμευτικό πλαίσιο ως απόφαση συνέλευσης για τη διεκδίκηση των μαζικών διορισμών σε όλη την εκπαίδευση. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί."

Οι σύλλογοι και οι φορείς:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – ΣΑΤΕΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ-ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Π.Σ.Α.Ε.Π."

Σχόλια