ΠΣΑΕΠ - Στείλτε τις λίστες με τα ονόματα άμεσα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι επικοινωνήσαμε πριν από λόγο με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου, καθώς ενημερωθήκαμε ότι οι λίστες με τους προσληφθέντες δεν έχουν ακόμα φτάσει στις α/θμιες και σε αρκετές από αυτές δεν μπορούν να γίνουν οι προσλήψεις. Μας είπαν ότι οι λίστες είναι προς υπογραφή στον Υπουργό και θα είχαν σταλεί από το πρωί, αλλά λόγου του λάθους που έγινε με την παρουσία ατόμων σε δύο πίνακες πρέπει να ξαναυπογραφούν. Κάποιες διευθύνσεις με ενσυναίσθηση προς τους αναπληρωτές οι οποίοι τρέχουν να παρουσιαστούν την πρώτη ημέρα από την άκρη της χώρας πήραν την ευθύνη και προχώρησαν σε αναλήψεις υπηρεσιών. Κάποιες άλλες όμως δεν την παίρνουν την ευθύνη και περιμένουν τις λίστες, οι οποίες θα φτάσουν μόλις υπογραφούν και έχουν τους αναπληρωτές στην αναμονή από τις 9 το πρωί. Όμως, όταν φτάσουν οι λίστες οι πρωτοβάθμιες θα έχουν κλείσει και οι αναπληρωτές θα πρέπει πάλι να ταλαιπωρηθούν αύριο ή να πληρώσουν ξενοδοχείο. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι για όλο αυτό ευθύνεται το Υπουργείο και όχι οι α/θμιες. Επικοινωνήσαμε και με το γραφείο του Υπουργού και ζητήσαμε άμεσα να κινηθεί η διαδικασία για την υπογραφή των λιστών με τα ονόματα και αναμένουμε.

Η γραφειοκρατεία σε όλο της το μεγαλείο... Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχουν δίκαιο οι αναπληρωτές, αλλά στο τέλος εμείς την πληρώνουμε. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Συνάδελφοι, κάθε μέρα αποδεικνύουμε με πράξεις και όχι με λόγια ότι είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους της α/θμιας. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Βέλτε τέλος στην διχόνοια. Ελάτε στον ΠΣΑΕΠ να γίνουμε ένα τεράστιο και ισχυρό κίνημα αναπληρωτών κάθε ειδικότητας.  Γραφτείτε στον ΠΣΑΕΠ παρακάτω σύνδεσμο.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform

Σχόλια