ΠΣΑΕΠ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι το έχουμε ξαναπεί ότι εκπαιδευτικός δε σημαίνει μόνο πιστώσεις. Προσπαθούμε ως σύλλογος να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό πρόσωπο. Είμαστε εκπαιδευτικοί και οφείλουμε να λειτουργούμε ως τέτοιοι.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του ΠΣΑΕΠ. Δυστυχώς οι αναπληρωτές εδώ και χρόνια είμαστε καθημερινά στους δρόμους και εκτιθόμαστε σε πολλούς κινδύνους με πολλά αυτοκινητιστικά ατυχήματα να έχουν καταγραφεί. Βεβαίως δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που μπορεί κάποιος συνάδελφός μας να χρειαστεί αίμα. Για τους λόγους αυτούς κάναμε τις απαραίτητες επαφές και διαδικασίες, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι ως σύλλογος θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε αίμα σε οποιονδήποτε μέλος μας χρειαστεί στο μέλλον, αν και ελπίζουμε να μη χρειαστεί για κανέναν μας. Εκτός από τα παραπάνω η πράξη της αιμοδοσίας είναι μια πολύ όμορφη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Αυτό που χρειάζεται για να ανοίξει η τράπεζα αίματος του συλλόγου είναι τουλάχιστον 40 άτομα να παρευρεθούμε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στο νοσοκομείο του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στην Αθήνα, την οποία θα ορίσουμε σε συνεννόηση με το νοσοκομείο. Θα προσπαθήσουμε να είναι Σάββατο ώστε να μπορέσουμε να παρευρεθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να δώσουν αίμα για το σύλλογο και βρίσκονται εκτός Αττικής θα μπορούν να δώσουν αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας με τη δήλωση ότι το αίμα προορίζεται για τον ΠΣΑΕΠ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους που επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, είτε είναι μέλη είτε όχι του ΠΣΑΕΠ, να δηλώσουν στην παρακάτω φόρμα το ονοματεπώνυμό τους και το τηλέφωνό τους για να τους ενημερώσουμε για την ημερομηνία και την ώρα. Επίσης καλούμε και μέλη άλλων συλλόγων που δεν έχουν τράπεζα αίματος να συμμετέχουν μαζί μας σε αυτή μας την πρωτοβουλία. Αν η ιδιότητα του εκπαιδευτικού πρέπει να μας ενώνει μία φορά, η αξία της ζωής του συνανθρώπου μας οφείλει να μας ενώνει χίλιες.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όσοι δηλώσουν ότι επιθυμούν να δώσουν αίμα και να παρευρεθούν στον Ευαγγελισμό την ημέρα και την ώρα που θα ορίσουμε να είναι ΣΥΝΕΠΕΙΣ στη συνάντηση, διότι δεν μπορεί να ανοίξει η τράπεζα αίματος με λιγότερο από 40 άτομα και θα ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο αυτοί που θα παρευρεθούν.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecLcoqblDw85zfKaLwDpHo1q1vDh6PBZzzlK5aUSLN8bpEeA/viewform

Σχόλια