ΠΣΑΕΠ - Νέοι ανανεωμένοι πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΣυνάδελφοι επειδή αναμένονται προσλήψεις ΔΥΕΠ και παράλληλης στήριξης ο ΠΣΑΕΠ ανανέωσε τους πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μετά τις σημερινές προσλήψεις. Υπενθυμίζουμε, με κίτρινο χρώμα είναι οι συνάδελφοι που προσλήφθηκαν στις ΔΥΕΠ με σύμβαση μειωμένου ωραρίου και διατηρούν δικαίωμα αναβάθμισης σε πλήρους αν και όταν έρθει η σειρά τους. Ο ΠΣΑΕΠ σας δίνει τη δυνατότητα λοιπόν να δείτε τη νέα σας σειρά εν όψει των προσλήψεων που αναμένουμε. 

Φυσικά λόγω των δεκάδων φάσεων προσλήψεων από την αρχή του χρόνου είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια λάθη για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου: enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com .

Με προσήλωση στην δέσμευση μας από την ίδρυση του συλλόγου για προσπάθεια ένωσης όλων των αναπληρωτών, για δίκαιη εκπροσώπηση όλων των κλάδων και συναδέλφων της πρωτοβάθμιας συνεχίζουμε πολυπληθέστεροι με πολλή όρεξη και πολύ δυναμικά τις διεκδικήσεις μας.

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Συνταχθείτε μαζί μας σε αυτήν την αγνή προσπάθεια διαρκείας μέχρι να πετύχουμε την εξάλειψη του θεσμού του αναπληρωτή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform?fbzx=2317723848362922500

Σχόλια