ΠΣΑΕΠ -Νέοι ανανεωμένοι πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΣυνάδελφοι, στη σημερινή φάση προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές 73 δάσκαλοι ΠΕ70 229 δάσκαλοι ΠΕ71 & ΠΕ70.50 και 56 νηπιαγωγοί ΠΕ60.50 στη φάση για τα ΣΜΕΑΕ..
 
Εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε προσλήψεις σε ΣΜΕΑΕ. Ο αριθμός αυτών είναι 89, όπως είχαμε ενημερώσει στις 10/11, αλλά όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς πιέζουμε για αύξησή τους. Για το λόγο αυτό, ο Π.Σ.Α.Ε.Π., όπως κάθε φορά, επεξεργάστηκε τους πίνακες και σας τους παραθέτει.  Σας κοινοποιούμε λοιπόν τους νέους ανανεωμένους πίνακες δασκάλων (ΠΕ70, ΠΕ71 & ΠΕ70.50) και νηπιαγωγών (ΠΕ60 και ΠΕ61 & ΠΕ60.50) για να γνωρίζετε τη νέα σας θέση εν' όψει των νέων προσλήψεων. 

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι πίνακες είναι επεξεργασμένοι από τον ΠΣΑΕΠ και δεν είναι επίσημοι του Υπουργείου, οπότε πιθανόν να εμπεριέχονται κάποια λάθη, για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου (enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com).

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Δεν σταματάμε να πιέζουμε για αύξηση των πιστώσεων, ειδικά στην ειδική αγωγή όπου τα κενά είναι διπλάσια των προσλήψεων. Ο ΠΣΑΕΠ γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και μαζί με αυτών η φωνή όλων των αναπληρωτών α/θμιας. Ελα μαζί μας, η συσπείρωση είναι η λύση για τις διεκδικήσεις μας. Γράψου στον ΠΣΑΕΠ στον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform

Σχόλια