ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ε.Π.

Επειδή πολλοί συνάδελφοι αναρωτιούνται ποιοι είναι μέσω ΕΣΠΑ και ποιοι μέσω κρατικού + ΠΔΕ ο ΠΣΑΕΠ έχει προτείνει να μην υπάρχει κανένας διαχωρισμός στην επιλογή σχολείων λόγω των διαφορετικών κονδυλίων. Δηλαδή,
ο κάθε εκπαιδευτικός με βάση τη σειρά του να δηλώσει ότι επιθυμεί και αφού τοποθετηθεί (με βάση τη σειρά του πάντα), τότε να διαχωριστεί απλά από ποιον φορέα θα πληρώνεται.. Απλό και δίκαιο.. Ελπίζουμε το Υπουργείο να εφαρμόσει την πρόταση του ΠΣΑΕΠ.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικός προτείνει, δρα και προσπαθεί να λύσει τα καθημερινά, αλλά και τα μόνιμα προβλήματα όλων των συναδέλφων της α/θμιας.

ΥΓ: Αρχικά, να ενημερώσουμε ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει συνάδελφος κατά την παρουσίασή του στην οικεία διεύθυνση μπορεί να επικοινωνήσει στο mail : enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com και στο τηλέφωνο 6988540088.

ΥΓ2: Τώρα ξεκινάμε και τοπικά να κάνουμε το σύλλογο δυνατό από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.. Όσοι έχετε διάθεση να προσφέρετε, να προτείνετε, να αγωνιστείτε έμπρακτα μαζί μας επικοινωνήστε μαζί μας σε ένα από τα παραπάνω..

Σχόλια