Π.Σ.Α.Ε.Π. - Νέοι πίνακες ΠΕ71 & ΠΕ70.50 και ΠΕ61 &ΠΕ60.50 μετά την α' φάση παράλληλης στήριξης

Π.Σ.Α.Ε.Π. - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ                         ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε.


Συνάδελφοι σας παραθέτουμε τους πίνακες των δασκάλων ΠΕ71 & ΠΕ70.50 και των νηπιαγωγών ΠΕ61&ΠΕ60.50, όπως διαμορφώθηκαν μετά την πρώτη φάση της παράλληλης στήριξης. Ο Π.Σ.Α.Ε.Π  συμμεριζόμενος την αγωνία χιλιάδων συναδέλφων για τη θέση που βρίσκονται στους πίνακες, αλλά και τις ελπίδες που έχουν για πρόσληψη στην επόμενες φάσεις ταυτοποιούσε όλο το βράδυ ένα προς ένα τα ονόματα.  Εν όψει λοιπόν της β' φάσης ειδικής αγωγής, αλλά και της β φάσης παράλληλης στήριξης που την περιμένουμε 1η Νοέμβρη μπορείτε να δείτε τη σειρά σας στους νέους διαμορφωμένους πίνακες, στους οποίους δεν υπάρχουν τα ονόματα των δασκάλων και των νηπιαγωγών που έχουν προσληφθεί μέχρι και σήμερα. Εννοείται μπορεί να υπάρχουν κάποια λάθη, καθώς ο όγκος των αναπληρωτών που κάναμε ταυτοποίηση είναι τεράστιος. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος μπορείτε να στείλετε mail στο mail του συλλόγου ( enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com ) για το διορθώσουμε.


Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.


Συνάδελφε, νόημα αποκτά ο αγώνας όταν είναι μαζικός... Έλα μαζί μας, στήριξε την προσπάθειά μας, δυνάμωσε τη δική ΣΟΥ φωνή...Γράψου στον Π.Σ.Α.Ε.Π. !! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform

Το ΔΣ του Συλλόγου

Αναγνωστόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μπαξεβανίδης Θοδωρής (Αντιπρόεδρος)
Πασχάλης Αλέξανδρος (Γενικός Γραμματέας)
Δοξαστάκη Χρυσούλα (Οργανωτική Γραμματέας)
Μήτση Ουρανία (Αναπληρώτρια Γραμματέας)
Σαμαράς Γεώργιος (Ταμίας)
Ντερέκα Γεωργία (Μέλος)

Σχόλια