ΠΣΑΕΠ_Νέοι ανανεωμένοι πίνακες ΠΕ70 ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ και ΠΕ70/60 με προϋπηρεσία, ΠΕ71/ΠΕ70ΕΑΕ, ΠΕ61/ΠΕ60ΕΑΕ

ΠΣΑΕΠ
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι, όπως κάθε χρόνο, ο ΠΣΑΕΠ σας παραθέτει τους εκκαθαρισμένους πίνακες αναπληρωτών μετά από κάθε φάση πρόσληψης. Σας παραθέτουμε λοιπόν τους νέους πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής και ειδικής αγωγής, αλλά και για πρώτη φορά τους πίνακες δασκάλων μηδενικής προϋπηρεσίας.

* Στους πίνακες ΠΕ70 και ΠΕ71&ΠΕ70ΕΑΕ είναι με κίτρινο οι συνάδελφοι που έχουν προσληφθεί ως μειωμένου ωραρίου στις ΔΥΕΠ και διατηρούν δικαίωμα αναβάθμισης. 
Επειδή η εργασία για τους πίνακες της μηδενικής προϋπηρεσίας έγινε συγκεντρωτικά από τις προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν από την αρχή της χρονιάς και απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή και ακρίβεια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχουν μικρά λάθη. Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος λοιπόν αφήστε ένα σχόλιο στο blog μας κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση για να το διορθώσουμε σε επόμενη φάση. 

Θα ακολουθήσουν οι πίνακες ειδικοτήτων

Για να δείτε τους πίνακες πατήστε εδώ και θα μεταφερθείτε στη στήλη "Αρχεία" στη σελίδα του ΠΣΑΕΠ. θα σας γίνει σχεδόν αμέσως έγκριση (αν δεν είστε ήδη διαδικτυακά μέλη) και θα μπορείτε να κατεβάσετε τους πίνακες. 


Στηρίξτε έμπρακτα τον σύλλογο που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους αναπληρωτές. Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Σχόλια