ΠΣΑΕΠ_Αίτημα στα ΚΤΕΛ για έκπτωση μετακίνησης των αναπληρωτών

ΠΣΑΕΠ
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι, σήμερα αποστείλαμε αίτημα προς την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Π.Ο.Α.Υ.Σ.) και όλους τους σταθμούς ΚΤΕΛ, για έκπτωση μετακίνησης των αναπληρωτών, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, από τον τόπο εργασίας προς τον μόνιμο τόπο κατοικίας και αντίστροφα. Τονίσαμε ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, τους χιλιάδες ελαστικά εργαζόμενους εκπαιδευτικούς των σχολείων της χώρας μας, που μαζικά θα ταξιδέψουμε το διάστημα μεταξύ 21-23 Δεκεμβρίου και 05-07 Ιανουαρίου και ζητάμε να υπάρξει η έκπτωση που ισχύει και στους φοιτητές. 

Ως Π.Σ.Α.Ε.Π. δίνουμε πολύπλευρο αγώνα με σημαία τους μόνιμους και μαζικούς διορισμούς και τα δικαιώματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Εκτός αυτών, προτείνουμε αλλαγές βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας των αναπληρωτών και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που θα περιορίσουν τα ήδη πολλά πάγια έξοδα των συναδέλφων μας. 



Στηρίξτε έμπρακτα τον σύλλογο που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους αναπληρωτές. Συμπληρώστε τη φόρμα εδώ 

Σχόλια

  1. ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΒΙΑ, ΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%. ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΠΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου