ΠΣΑΕΠ_Απάντηση της Δ/ντριας Π.Ε. Λέσβου σχετικά με τη μετακίνηση αναπληρώτριας

ΠΣΑΕΠ
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι σχετικά με το θέμα που αναρτήσαμε χθες για την τοποθέτηση αναπληρώτριας από την Α' Λέσβου στη Β' Λέσβου μας απάντησε η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Π.Ε. Λέσβου οποία ήταν ξεκάθαρη ότι ουδέποτε μετακίνησε την συγκεκριμένη εκπαιδευτικό καθώς δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της και δεν φέρει καμία ευθύνη. 
Αρμόδιος για να πραγματοποιήσει την παραπάνω τοποθέτηση είναι ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Π/θμιας και Δ/θμιας Β. Αιγαίου κ. Καλάργαλης με τον οποίο είχαμε επικοινωνήσει πριν επικοινωνήσουμε με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Π.Ε. Λέσβου, στέλνοντας το ίδιο έγγραφο. Τότε ο Περιφερειακός Διευθυντής μας απάντησε ευθαρσώς ότι:

"
Όπως γνωρίζετε οι τοποθετήσεις, διαθέσεις κ.λ.π. των εκπαιδευτικών είναι αρμοδιότητα των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ αντίστοιχα και των Διευθυντών τους.

Επομένως, τα έγγραφά σας με σχετικό θέμα πρέπει να απευθύνονται στις αντίστοιχες Δ/νσεις Εκπ/σης.
Ο Π.Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου
Αριστείδης Καλάργαλης"

Μας απέκρυψε ότι εκείνος προέβη στην μετακίνηση της αναπληρώτριας και μας παρέπεμψε στη στην  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Π,Ε. της Λέσβου !!! Εμείς όμως βρήκαμε το έγγραφο που αποδεικνύει ποιος έκανε την μετακίνηση της συναδέλφου, το οποίο για να αποφύγουμε ενδεχόμενες μηνύσεις δεν σας το παραθέτουμε, αλλά μπορείτε να το αναζητήσετε στο Διαύγεια με αριθμό ΑΔΑ:Ψ69Ω4653ΠΣ-8ΔΜ. 



Τα συμπεράσματα δικά σας...

Εμείς ως ΠΣΑΕΠ έχουμε συλλέξει κι άλλες πληροφορίες (...) και φυσικά θα απευθυνθούμε ξανά στον Περιφερειακό Διευθυντή, για να μας γνωστοποιήσει πρώτον γιατί μας το απέκρυψε και δεύτερον τις επείγουσες και άμεσες ανάγκες που υπήρχαν, ώστε να κάνει χρήση του παραπάνω νόμου.

Σχόλια