ΠΣΑΕΠ- Κενά Δασκάλων, Νηπιαγωγών και Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων ανά διεύθυνση μετά τις αποσπάσεις

ΠΣΑΕΠ
-
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Συνάδελφοι, επεξεργαστήκαμε τα κενά που έδωσε ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννης σε συνδυασμό με τις αποσπάσεις που έγιναν προχθές και δημιουργήσαμε έναν πίνακα με τα υπάρχοντα κενά δασκάλων, νηπιαγωγών και εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα κενά αυτά δεν είναι τελικά και είναι λιγότερα από την πραγματικότητα. Όπως ενημερωθήκαμε σε αρκετές πρωτοβάθμιες οι διευθυντές εκπαίδευσης έδωσαν τα κενά χωρίς να συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ, ενώ κάποιες έδωσαν μειωμένο αριθμό σε σχέση με τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ. επίσης, είναι σύνηθες μόνιμοι συνάδελφοι να παρουσιάζονται και και βγαίνουν σε μεγάλη άδεια (ανατροφής κλπ) αρχές Σεπτέμβρη. Για τους παραπάνω λόγους πιστεύουμε τα κενά θα αυξηθούν. Παρόλα αυτά μπορούν να δώσουν μια καθαρή εικόνα ανά περιοχή και να βοηθήσουν τους συναδέλφους κατά τη δήλωσή τους. 

Για να δείτε τους πίνακες δασκάλων, νηπιαγωγών και εκπαιδευτικών ειδικοτήτων ανά περιοχή πατήστε εδώ  ( Κάνετε join στην ομάδα του ΠΣΑΕΠ και θα σας γίνει αμέσως έγκριση ώστε να κατεβάσετε τους πίνακες με τα κενά)

Ο ΠΣΑΕΠ πάντα δίπλα στους αναπληρωτές με δράση, ενημέρωση , άμεση και συνεχή κινητοποίηση.. 

Στήριξε την προσπάθεια του συλλόγου, δυνάμωσε τη φωνή ΣΟΥ, γίνε μέλος εδώ

Σχόλια

  1. Μήπως μπορείτε να κάνετε μία εκτίμηση για τον αριθμό των Πε70 που θα προσληφθούν φέτος στη γενική χωρίς ΖΕΠ,ΔΥΕΠ κ.α; Πιστεύετε θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα ή θα έχουμε κάποια αυξομείωση;; Ευχαριστω εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου