ΠΣΑΕΠ - Ρύθμιση για τις αναρρωτικές άδειες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Σ.Α.Ε.Π.)






Συνάδελφοι δείτε εδώ τη νέα ρύθμιση για τις άδειες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσίατα νοσήματα. Μπορεί να μην αφορά την πλειοψηφία των αναπληρωτών, αποτελεί όμως μια θετική ρύθμιση του Υπουργείου Παιδείας προς τα άτομα εκείνα που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες δυσκολίες. Ο ΠΣΑΕΠ, όπως και στα άτομα με αναπηρία, έτσι και στα άτομα με σπάνια νοσήματα ήταν δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, προώθησε και πίεσε για τα αιτήματά τους. Δείτε την πρόσφατη ανακοίνωση μας όπου ζητήσαμε ευνοϊκές ρυθμίσεις.
Ειδικά στο θέμα των αδειών, λογίζουμε την παραπάνω ρύθμιση ως μία πρώτη νίκη του συλλόγου μας και αναμένουμε περισσότερα. Αρχής γενομένης με τις άδειες των εγκύων αναπληρωτριών, αλλά και τις κανονικές άδειες που με την ισχύουσα νομοθεσία είναι σαν “άνευ αποδοχών”.

Ασχολούμαστε με όλα τα προβλήματα του κλάδου μας, αντιμετωπίζουμε τους συναδέλφους μας ως κομμάτι ενός συνόλου αλλά και ως μοναδικότητες σε ότι αφορά τα προβλήματά τους. Αυτό το ξέρουν καλά όσοι αλληλεπιδρούν μαζί μας και δυναμώνουν τον ΠΣΑΕΠ. Δεν είναι απλό σύνθημα, είναι πραγματικότητα.. ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Ελα στον ΠΣΑΕΠ, γράψουν στον παρακάτω σύνδεσμο, έχουμε ακόμα πολλά να πετύχουμε!

Σχόλια