ΠΣΑΕΠ - Ανακοίνωση Αρχαιρεσιών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Λαμβάνοντας υπόψιν τα άρθρα του καταστατικού μας που αναφέρονται στις παρακάτω διαδικασίες προκηρύσσουμε Εκλογές και συγκαλούμε Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΕΠ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν περίπου στα μέσα Ιουνίου και η ακριβής ημερομηνία τους θα ανακοινωθεί με το τέλος της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων.

Δηλώνουμε ότι θα καταβάλουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να διενεργήσουμε εκλογές σε όσες περισσότερες περιοχές της Ελλάδας είναι εφικτό. Επιλέγουμε αυτόν τον δρόμο των ανοιχτών διαδικασιών γνωρίζοντας ότι η οργάνωση που απαιτείται είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και τα έξοδα πάρα πολλά. Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι να στηθούν κάλπες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Αιτωλοακαρνανία. Επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω ανακοινώνουμε ότι στις κάλπες που θα στηθούν στις διάφορες πόλεις θα υπάρχει η παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ορίζει το καταστατικό μας και ο συνδικαλιστικός νόμος.

Καλούμε τα μέλη μας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη διοργάνωση των εκλογών του ΠΣΑΕΠ στις πόλεις της Ελλάδας που βρίσκονται, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής όσων περισσότερων μελών μας είναι δυνατόν.

Καλούμε τα μέλη μας να τακτοποιήσουν άμεσα το ποσό εγγραφής τους το οποίο έχει διαμορφωθεί στα 3€ στον παρακάτω λογαριασμό για να στηρίξουν τον σύλλογο, αλλά και να μπορούν να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες: 
Τράπεζα Πειραιώς, GR71 0171 7250 0067 2514 0453 931 (Να αναγράφεται "Ονοματεπώνυμο-Εγγραφή στον ΠΣΑΕΠ" ως αιτολογία κατάθεσης). 
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα εγγραφής έχουν μόνο οι αναπληρωτές α/θμιας που έχουν έστω και ένα μήνα προϋπηρεσία, όπως ορίζει το καταστατικό μας. 

Καλούμε τα μέλη μας να μην μείνουν απαθείς στις αρχαιρεσίες του συλλόγου και να θέσουν την υποψηφιότητά τους είτε για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, είτε για την Ελεγκτική Επιτροπή. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων ορίζεται η Παρασκευή 5/05/2017.

Για όλα τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνείτε είτε ηλεκτρονικά στο mail του συλλόγου (enwmenoi.anaplirwtes@gmail.gr) , είτε τηλεφωνικά στο 6988540088


Συνάδελφοι, ήρθε η ώρα οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να συσπειρωθούμε κάτω από έναν σύλλογο για να αναδείξουμε και διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Κανένας εκπρόσωπος δεν είναι καλύτερος από τον ίδιο μας τον εαυτό, είτε αυτό είναι σε μία κινητοποίηση είτε είναι σε έναν σύλλογο. Εμπλακείτε στις εκλογές του ΠΣΑΕΠ είτε ως διοργανωτές, είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι. Η δυναμική του συλλόγου και ως εκ τούτου η αποτελεσματικότητα των διεκδικήσεών μας είναι και ΔΙΚΗ ΣΑΣ ευθύνη...


Το ΔΣ του ΠΣΑΕΠ

Σχόλια