ΠΣΑΕΠ - ΝΕΟΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι, όπως κάθε φορά, μετά τις σημερινές προσλήψεις επεξεργαστήκαμε τους πίνακες αναπληρωτών αφαιρώντας τους προσληφθέντες εκπαιδευτικούς αυτής και της προηγούμενης φάσης προσλήψεων. Ο ΠΣΑΕΠ σας παραθέτει, λοιπόν, τους ανανεωμένους πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής και ειδικής αγωγής για να έχετε  τη δυνατότητα να δείτε τη νέα σας σειρά ενόψει προσλήψεων στη γενική αγωγή την επόμενη εβδομάδα.

Φυσικά λόγω των δεκάδων φάσεων προσλήψεων από την αρχή του χρόνου είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια λάθη για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου: enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com .

Έχουμε φτάσει στην τελευταία στροφή της σχολικής χρονιάς κι όμως ακόμα τα κενά στα σχολεία είναι πολλά, ενώ πολλοί εκπαιδευτικοί που εργάζονταν πέρυσι έχουν μείνει άνεργοι. Εμείς, ως ΠΣΑΕΠ συνεχίζουμε να πιέζουμε για την πρόσληψη κι άλλων αναπληρωτών με στόχο την πλήρη κάλυψη των κενών σε όλες τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δίνοντας βάση στον προγραμματισμό των δράσεών μας για την επόμενη χρονιά, ώστε να εξασφαλιστούν περισσότερες προσλήψεις για τους εκπαιδευτικούς.
Με προσήλωση, λοιπόν, στη δέσμευσή μας από την ίδρυση του συλλόγου για προσπάθεια ένωσης όλων των αναπληρωτών, για δίκαιη εκπροσώπηση όλων των κλάδων και συναδέλφων της πρωτοβάθμιας, συνεχίζουμε πολυπληθέστεροι, με πολλή όρεξη και ακόμα πιο δυναμικά τις διεκδικήσεις μας.

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Συνάδελφοι, ο μόνος τρόπος να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας είναι να ενωθούμε όλοι κάτω από την ομπρέλα του ΠΣΑΕΠ. Μόνο έτσι θα παλέψουμε για πλήρη κάλυψη των κενών από την αρχή της χρονιάς και για μόνιμους διορισμούς. Συνταχθείτε μαζί μας σε αυτήν την αγνή προσπάθεια διαρκείας μέχρι να πετύχουμε την εξάλειψη του θεσμού του αναπληρωτή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform?fbzx=2317723848362922500

Σχόλια