ΠΣΑΕΠ - Νέοι ανανεωμένοι πίνακες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 
Συνάδελφοι μετά τις σημερινές προσλήψεις παράλληλης στήριξης, οι πιστώσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί, όμως κενά υπάρχουν. Θα πληροφορηθούμε τις επόμενες μέρες τι έπεται από προσλήψεις σε γενική και ειδική αγωγή και θα σας ενημερώσουμε.  Για το λόγο αυτό, ο Π.Σ.Α.Ε.Π., όπως κάθε φορά, επεξεργάστηκε τους πίνακες και σας τους παραθέτει.  Σας κοινοποιούμε λοιπόν τους νέους ανανεωμένους πίνακες δασκάλων (ΠΕ70, ΠΕ71 & ΠΕ70.50) και νηπιαγωγών (ΠΕ60 και ΠΕ61 & ΠΕ60.50) για να γνωρίζετε τη νέα σας θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι πίνακες είναι επεξεργασμένοι από τον ΠΣΑΕΠ και δεν είναι επίσημοι του Υπουργείου, οπότε πιθανόν να εμπεριέχονται κάποια λάθη, για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου (enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com).

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Δεν σταματάμε να πιέζουμε για αύξηση των πιστώσεων και άμεσων προσλήψεων σε ΔΥΕΠ, γενική αγωγή(όπου προκύπτουν κενά) και ειδική αγωγή. Ο ΠΣΑΕΠ γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και μαζί με αυτών η φωνή όλων των αναπληρωτών α/θμιας. Ελα μαζί μας, η συσπείρωση είναι η μόνη λύση για τις διεκδικήσεις μας. Γράψου στον ΠΣΑΕΠ στον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform

Σχόλια