Ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ για την μισθοδοσία του Δεκεμβρίου

Τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε πολλά ερωτήματα από συναδέρφους ,που λόγο κάποιων δημοσιευμάτων , μας ρωτάνε  εάν θα καταβληθεί ο μισθός του Δεκεμβρίου στις 15 του μηνός.
Σε επικοινωνία που είχαμε με πρωτοβάθμιες , μας ενημέρωσαν πως μέχρι τις 15 θα έχουν γίνει οι διάφορες εκκαθαρίσεις που αφορούν την παρουσία των εκπαιδευτικών (άδειες κτλπ) , από εκεί και πέρα μόλις τελειώσει η εκκαθάριση θα περιμένουν εντολή για πληρωμές.  Πιθανός , όπως μας είπαν , οι μισθοί να έχουν καταβληθεί μέχρι τις 20.

Σχετικά με την  καταβολή των κλιμάκιων οι ημερομηνίες διαφέρουν από πρωτοβάθμια σε πρωτοβάθμια , οπότε δεν μπορούμε να έχουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία .
Συνάδελφοι , όπως γνωρίζεται η κάθε πρωτοβάθμια λειτουργεί διαφορετικά στα θέματα μισθοδοσίας και για αυτό είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν διαφορές στις ημερομηνίες.
Εμείς ως σύλλογος προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε για την γενική πληροφόρηση που είχαμε.

Είμαστε δίπλα σε όλους τους αναπληρωτές κρατώντας ίσες αποστάσεις και πάντα χωρίς κομματικά χρώματα. Είναι ανάγκη όλοι να βάλουμε το κοινό συμφέρον μπροστά από το προσωπικό. Ελάτε μαζί μας. Συμπληρώστε και κάνετε πιο ισχυρό τον μοναδικό σύλλογο που παλεύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  .... Αν δε συσπειρωθούμε θα είμαστε μια ζωή πιόνια.. Γράψου στον ΠΣΑΕΠ στον παρακάτω σύνδεσμο. Το ΔΣ του Συλλόγου
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μπαξεβανίδης Θοδωρής (Αντιπρόεδρος)
Πασχάλης Αλέξανδρος (Γενικός Γραμματέας)
Δοξαστάκη Χρυσούλα (Οργανωτική Γραμματέας)
Μήτση Ουρανία (Αναπληρώτρια Γραμματέας)
Σαμαράς Γεώργιος (Ταμίας)
Ντερέκα Γεωργία (Μέλος)

Σχόλια