Ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ για την διαδικασία αιτήσεων των ΔΥΕΠ και για το ΦΕΚ των ΔΥΕΠ


Σε σημερινή επικοινωνία που είχε ο σύλλογος μας με το υπουργείο σχετικά με το θέμα των ΔΥΕΠ , ενημερωθήκαμε για τα εξής :
·         Το ΦΕΚ που αφορά τις ΔΥΕΠ βρίσκεται στο Εθνικό τυπογραφείο προκειμένου να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως . Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε , όπως συμβαίνει και με άλλα παρόμοια ΦΕΚ , η διορία που θα δίνεται για την λήξη υποβολής αιτήσεων θα είναι 2 μέρες μετά την έκδοση του ΦΕΚ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως  (π.χ. εάν το ΦΕΚ δημοσιευθεί 14 του μηνός η προθεσμία θα είναι μέχρι της 16).
·         Στην περίπτωση πρόσληψης μειωμένου ωραρίου σε ΔΥΕΠ , τότε η αίτηση του αναπληρωτή συνεχίζει να «τρέχει» στην γενική, μόνο για τον Νομό που έχει προληφθεί, εάν ο αναπληρωτής είχε ενταχθεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς στους πίνακες ειδικής αγωγής τότε η αίτηση του στην ειδική , σε περίπτωση πρόσληψης του μειωμένου ωραρίου σε ΔΥΕΠ,  «τρέχει» για όλους τους Νομούς που έχει δηλώσει (στην αίτηση της ειδικής).
·        Προσοχή , συνάδερφος που επικοινώνησε με τον Οπσυδ μέσω mail για να απενεργοποιήσει την αίτηση για τις ΔΥΕΠ έλαβε το εξης mail :
Αγαπητέ/ή κύριε/α
Στην επιλογή 'Περιοχές ΔΥΕΠ'  της αίτησή σας, αφαιρέστε την επιλογή:
Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ)
Με εκτίμηση
--
Ομάδα Υποστήριξης ΟΠΣΥΔ
Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Α. Παπανδρέου 37
Μαρούσι
Τ.Κ. 151 80

Οπότε όποιος συνάδερφος θέλει να απενεργοποιήσει την αίτηση του στις ΔΥΕΠ ας στείλει mail στον ΟΠΣΥΔ ή ας επικοινωνήσει μαζί μας , θέλει προσοχή για να μην απενεργοποιηθεί η αίτηση της γενικής

Συνάδελφοι προσπαθούμε να ενημερώνουμε έγκυρα και κυρίως να πιέζουμε για επιπλέον πιστώσεις και για τα δικαιώματα των αναπληρωτών. Είμαστε δίπλα σε όλους τους αναπληρωτές κρατώντας ίσες αποστάσεις και πάντα χωρίς κομματικά χρώματα. Είναι ανάγκη όλοι να βάλουμε το κοινό συμφέρον μπροστά από το προσωπικό. Ελάτε μαζί μας. Συμπληρώστε και κάνετε πιο ισχυρό τον μοναδικό σύλλογο που παλεύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  .... Αν δε συσπειρωθούμε θα είμαστε μια ζωή πιόνια.. Γράψου στον ΠΣΑΕΠ στον παρακάτω σύνδεσμο. 



Το ΔΣ του Συλλόγου
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μπαξεβανίδης Θοδωρής (Αντιπρόεδρος)
Πασχάλης Αλέξανδρος (Γενικός Γραμματέας)
Δοξαστάκη Χρυσούλα (Οργανωτική Γραμματέας)
Μήτση Ουρανία (Αναπληρώτρια Γραμματέας)
Σαμαράς Γεώργιος (Ταμίας)
Ντερέκα Γεωργία (Μέλος)

Σχόλια