ΠΣΑΕΠ - Νέοι ανανεωμένοι πίνακες μετά την φάση των ΚΕΔΔΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Συνάδελφοι, στη σημερινή φάση προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές 43 δάσκαλοι ΠΕ71 &ΠΕ 70.50 και 12 νηπιαγωγοί ΠΕ61 &ΠΕ60.50 για την στελέχωση των ΚΕΔΔΥ.
 
Πιθανότατα αύριο θα έχουμε προσλήψεις σε ΣΜΕΑΕ και μέχρι τέλος του μήνα παράλληλη στήριξη. Για το λόγο αυτό, ο Π.Σ.Α.Ε.Π., όπως κάθε φορά, επεξεργάστηκε τους πίνακες και σας τους παραθέτει.  Σας κοινοποιούμε λοιπόν τους νέους ανανεωμένους πίνακες δασκάλων (ΠΕ70, ΠΕ71 & ΠΕ70.50) και νηπιαγωγών (ΠΕ60 και ΠΕ61 & ΠΕ60.50) για να γνωρίζετε τη νέα σας θέση εν' όψει των νέων προσλήψεων. 

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι πίνακες είναι επεξεργασμένοι από τον ΠΣΑΕΠ και δεν είναι επίσημοι του Υπουργείου, οπότε πιθανόν να εμπεριέχονται κάποια λάθη, για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου (enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com).

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Δεν σταματάμε να πιέζουμε για αύξηση των πιστώσεων, ειδικά στην ειδική αγωγή όπου τα κενά είναι διπλάσια των προσλήψεων. Ο ΠΣΑΕΠ γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα και μαζί με αυτών η φωνή όλων των αναπληρωτών α/θμιας. Ελα μαζί μας, η συσπείρωση είναι η λύση για τις διεκδικήσεις μας. Γράψου στον ΠΣΑΕΠ στον παρακάτω σύνδεσμο. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform

Σχόλια