Π.Σ.Α.Ε.Π - Κάλεσμα στα εγγεγραμμένα μέλη για κατάθεση πρότασης διορισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ε.Π. ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

...Πριν λίγο απεστάλησαν e-mails σε όλα τα ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ του συλλόγου μας..

Συνάδελφοι, όπως τονίζουμε εδώ και μήνες, φέτος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους αναπληρωτές λόγω της υποχρεωτικής αλλαγής του τρόπου σύστασης των πινάκων μας. Μάλιστα από τις 13 Ιουλίου, που πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντησή μας με τον Υπουργό Παιδείας, προαναγγείλαμε τις αλλαγές στον τρόπο διορισμού – σύστασης των πινάκων αναπληρωτών και τονίσαμε ότι ως σύλλογος πρέπει να είμαστε δυνατοί, αρχικά για να καταθέσουμε μία δίκαιη πρόταση για όλους τους αναπληρωτές με απήχηση και φυσικά για να καταφέρουμε να μπλοκάρουμε ενδεχόμενη πρόταση όπως αυτή του Μαΐου. Από τότε σας καλούμε στα εκατοντάδες μηνύματα τα οποία έχουμε ανταλλάξει να εγγραφείτε στον σύλλογο για να ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ...

Ως ΠΣΑΕΠ έχουμε αποδείξει ότι ακούμε τις προτάσεις των μελών μας, ότι στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους. Δεν θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε για κάτι τόσο σημαντικό λοιπόν χωρίς να ακούσουμε την άποψή σας.

Για το λόγο αυτό απεστάλησαν e-mails σε όλα τα ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ του συλλόγου μας, από τα οποία ζητείται να μας στείλουν την πρότασή τους καταρχάς για τον τρόπο διορισμού.

Σε διαφορετική παράγραφο μπορείτε να στείλετε τις επιμέρους προτάσεις σας για τους αναπληρωτές..

Ως επίσημος σύλλογος είναι λογικό και θεμιτό φανταζόμαστε να λαμβάνονται υπόψιν οι προτάσεις των ΜΕΛΩΝ μας. Βάσει καταστατικού έχουν το δικαίωμα να καταθέτουν προτάσεις στο ΔΣ και εμείς να τις αξιολογούμε και να αποφασίζουμε. Φυσικά και δεν πρόκειται να συμφωνήσουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μας μεταξύ τους, αλλά αυτή είναι η αξία της δημοκρατίας. Ο σεβασμός της άποψης του άλλου και της απόφασης της πλειοψηφίας.

Τέλος, να τονίσουμε ότι ακόμα κι αν δεν γίνουν μόνιμοι διορισμοί ο νέος τρόπος κατάταξης των αναπληρωτών θα μας ακολουθεί, οπότε δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε.

ΥΓ: Οφείλουμε να ξαναναφέρουμε ότι τα 7000 μέλη που ακολουθούν διαδικτυακά την ομάδα μας δεν είναι απαραίτητα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας και ως εκ τούτου δεν έχουν λάβει e-mail. Για να εγγραφεί κάποιος/α επίσημα και να λάβει το e-mail αρκεί να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform?fbzx=2317723848362922500

ΥΓ2: Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των προτάσεων ορίζεται η 4η Νοεμβρίου.Το Δ.Σ του Συλλόγου

Αναγνωστόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μπαξεβανίδης Θοδωρής (Αντιπρόεδρος)
Πασχάλης Αλέξανδρος (Γενικός Γραμματέας)
Δοξαστάκη Χρυσούλα (Οργανωτική Γραμματέας)
Μήτση Ουρανία (Αναπληρώτρια Γραμματέας)
Σαμαράς Γεώργιος (Ταμίας)
Ντερέκα Γεωργία (Μέλος)


Σχόλια