ΠΣΑΕΠ - Πίνακες ΠΕ70 και ΠΕ71&ΠΕ70.50 μετα τη β φάση ΔΥΕΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Συνάδελφοι, σήμερα πραγματοποιήθηκε μία φάση ΔΥΕΠ για 5(!) εκπαιδευτικούς ΠΕ70. Γι το λόγο αυτό σας κοινοποιούμε ξανά τους πίνακες ΠΕ70 και ΠΕ71&ΠΕ70.50. Ενημερωτικά η θέση σας παραμένει ίδια με πριν, αφού οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στις ΔΥΕΠ διατηρούν το δικαίωμα αναβάθμισης από μειωμένου ωραρίου σε πλήρους, οπότε οι αιτήσεις τους παραμένουν ενεργές. Εμείς απλά προσθέσαμε δίπλα στα επίθετά τους την περιοχή πρόσληψής τους, ώστε να μπορούν εύκολα οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ήδη στις ΔΥΕΠ, αλλά και οι υπόλοιποι που αναμένουν πρόσληψη να διασταυρώσουν την ορθότητα των προσλήψεων. Ενημερώνουμε ότι μόνο ένα άτομο από αυτούς τους 5 βρίσκεται στον πίνακα ειδικής αγωγής. 

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι πίνακες είναι επεξεργασμένοι από τον ΠΣΑΕΠ και δεν είναι επίσημοι του Υπουργείου, οπότε πιθανόν να εμπεριέχονται κάποια λάθη, για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου (enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com).

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

ΥΓ: Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων διορισμού από τα ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ μέλη του Π.Σ.Α.Ε.Π.  μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Να τονίσουμε ότι λαμβάνουμε δεκάδες e-mail κάθε μέρα με ενδιαφέρουσες προτάσεις κι αυτό είναι ελπιδοφόρο για τον κλάδο, καθώς είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Για εμάς είναι επιδίωξη να ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ με τα μέλη του συλλόγου μας και για το λόγο αυτό σας καλούμε να εγγραφείτε στον Π.Σ.Α.Ε.Π. και να στείλετε την πρότασή σας.  Για εγγραφή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe120lat1mYPMqTmwB-IX-WHMgoRzsDr6dj1W07nsZF9GL8pg/viewform?fbzx=2317723848362922500

Σχόλια