ΠΣΑΕΠ - Πίνακες ΠΕ70 και ΠΕ71&ΠΕ70.50 μετα τη φάση των ΖΕΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι, λόγω των σημερινών προσλήψεων και επειδή αναμένουμε προσλήψεις σε δέκα περίπου μέρες για την παράλληλη στήριξη ετοιμάσαμε τους πίνακες ΠΕ70 και ΠΕ71&ΠΕ70.50. ώστε να μπορείτε να δείτε τη νέα σας θέση. Ενημερώνουμε ότι 6 άτομα αναβαθμίστηκαν από μειωμένου ωραρίου σε πλήρους ωραρίου. Επίσης 84 άτομα αφαιρέθηκαν από τους πίνακες της ειδικής αγωγής αφού προσλήφθηκαν σήμερα. Από τους συγκεκριμένους πίνακες έχουν αφαιρεθεί όλοι οι εκπαιδευτικοί που έχουν προσληφθεί μέχρι σήμερα, όμως υπάρχουν οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν στις ΔΥΕΠ. Δίπλα στους τελευταίους έχουμε γράψει και την περιοχή πρόσληψής τους, ώστε να μπορούν εύκολα οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ήδη στις ΔΥΕΠ, αλλά και οι υπόλοιποι που αναμένουν πρόσληψη να μπορούν να διασταυρώσουν την ορθότητα των προσλήψεων. 

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί οι πίνακες είναι επεξεργασμένοι από τον ΠΣΑΕΠ και δεν είναι επίσημοι του Υπουργείου, οπότε πιθανόν να εμπεριέχονται κάποια λάθη, για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου (enwmenoi.anaplirwtes@gmail.com).

Για τους πίνακες πατήστε εδώ , κάνετε "join group" αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Σχόλια