ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ



Από Δασκάλους, Νηπιαγωγούς και Καθηγητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Οι έντονες διαμαρτυρίες από την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της χώρας (μονίμων και αναπληρωτών) αναφορικά με την πασιφανή αδικία που επιχειρείται εις βάρος όσων συναδέλφων υπηρέτησαν σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες σχολικές μονάδες τα έτη 2010-2014, πρέπει να αποκτήσουν τη δυναμική που τους αξίζει.
Το Υπουργείο Παιδείας, αν και δια στόματος Κουράκη στη Βουλή, υποσχέθηκε διάλογο και διερεύνηση του θέματος στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, ενστερνίζεται διχαστικές πρακτικές και κινείται στη λογική εξυπηρέτησης ιδίων συμφερόντων μιας μικρής μερίδας ιδιοτελώς σκεπτόμενων εκπαιδευτικών.
Για το λόγο αυτό, επειδή η φωνή μας πρέπει να αποκτήσει δύναμη και ονοματεπώνυμο, προχωρούμε στη σύνταξη καταλόγου υπογραφών διαμαρτυρίας* από μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που διαμαρτύρονται κατά της αναίτιας κατηγοριοποίησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε αναπληρωτές τριών ταχυτήτων.
Για να δηλώσετε την υποστήριξή σας:
 1. Κάντε είσοδο στη σελίδα anaplirwtes.blogspot.gr
2. Στη ‘Φόρμα Επικοινωνίας’ συμπληρώστε Ονοματεπώνυμο, e-mail και στα ‘σχόλια’ την ειδικότητά σας.
3. Πατήστε ‘Αποστολή’ και θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης.
Ας υπερασπιστούμε την ισονομία και τη δικαιοσύνη στο χώρο της εκπαίδευσης, πέρα από ιδιοτέλειες και ατομικιστικά οφέλη!

*Τα προσωπικά στοιχεία των υπογραφόντων σε καμία περίπτωση δε θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο λόγο πλην της συγκεκριμένης δράσης και δε θα δημοσιευθούν σε τρίτους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ